Tratament boli respiratoriiAceste tratamente le-am descoperit după aproximativ 15 ani de cercetări asupra unor boli respiratorii cronice sau acute personale care apăreau aproape lunar sau bienal ca:


foliculită sau rinită cronică, deviaţie de sept, faringita cronică, gripă, bronşită, pneumonie şi sindromul Raynaud (extremităţi reci), e posibil să mai aibă efect şi în alte afecţiuni respiratorii.


Tratamentele nu se regăseau în literatura de specialitate cand am scris aceasta carte!


Aceste tehnici şi celelalte recomandări nu sunt periculoase şi le poţi face concomitent cu tratamentul medical.


De prin jurul lui 2014 cu aceste metode de tratament nu am mai cheltuit cam 50 € în fiecare an pe tratamente aproape fără nici un efect şi viaţa mea să transformat din o viaţă în care trăiam ca să mă tratez în o viaţă aproape normală!


Noile metode de tratament sunt argumentate logic sau ştiinţific şi nu se mai pot cumpăra datorita interesului scazut si lipsa de incredere pe care am gasit-o in societate am renuntat la proiect!Cu un preţ foarte mic faţă de altele aveţi un tratament pentru toată viaţa, cu care cred că corpul nu se va obişnui, treptat veţi deveni şi mai rezistenţi la temperaturile scăzute şi răceli.


Capitole


Prefaţă

A. Tratament rinită

B. Tratament deviaţie de sept

C. Tratament faringită

D. Tratament laringită

E. Tratament gripă, bronşită şi pneumonie

F. Tratament sindrom Raynaud

G. Dieta în răceli

H. Alte recomandări

I. Contract de garanţie

J. Acte medicale


Toate tratamentele descoperite de mine le-am oferit pentru testare prin petiţii către Ministerul Sănătăţii la care nu am primit răspuns!


No comments:

Post a Comment